Back to Our Work

Portstewart contemporary coastal house

Interior design, Residential

Built within the constraints of a narrow steeply sloping site, this new house in Portstewart provides a contemporary response to its coastal location.

Bedrooms are located on the ground floor, with generous living and kitchen areas above.

The building steps with the site contours, creating a dramatic split level open plan living / kitchen /dining space, which is flooded with natural daylight provided by roof level glazing which extends throughout the kitchen. Extensive glazing in the living area opens out onto a balcony offering spectacular views across Portstewart Golf Club and the distant Donegal coastline.

Tags: apartment, house, lighting
Categories: Interior design, Residential

© The Harbour Studio 2018 Contact Us